A kabinajtó

Szélességi nyílása: 60 cm (mozgáskorlátozott esetében: 86 cm), mely az előfalba illeszkedik. Az ajtót 2-2 db erős horganyzott acélpánt rögzíti az előfal tokszerkezetéhez, mely könnyedén jár, igény szerint ki vagy benyíló, jobbos vagy balos.


A zár

Német "DYN"-es műanyag vagy fém kétnyelvű, jó minőségű zárszerkezet fokozza a könnyen kezelhetőséget.

Körrozettás kilincs

Az ajtót acélbetétes műanyag U formájú körrozettás kilincs színskála szerint, vagy eloxált alumínium, illetve rozsdamentes acélkilincs vagy ehhez használatos a kereskedelemben forgalmazott kilincs-cím foglalt - szabad jelzősfélfordítóval és kiszabadítóvájattal kínálunk. Kérésére kulcsos, vagy biztonsági kivitelű zár-kilincs cimkét szerelünk az ajtóra.

A pántok

A D & D Kft. kabinjaihoz többféle pántot is használunk lehetőség, illetve igény szerint. A mindennapi használatban erős horganyzott acélpántot, kénes, illetve vegyszeres helyeken (termálfürdőkben), a rozsdamentes acélpántot ajánljuk. Egyéb esetekben új alumíniumpántot, igény esetén tudunk rugós, rozsdamentes acélpántot is beszerelni.

A csőtalp

A tisztántartáshoz könnyű hozzáférhetőséget biztosít a 20 mm átmérőjű, 10-15 cm magasan álló csőtalp, melyen stabilan áll az egész kabin. A csőtalp, melyet az aljzatkerámiába rögzítünk alkalmazott takarórozettával illeszkedik az aljzat kerámiához. Igény szerint a csőtalpat ipari ragasztóval is stabilra tudjuk elhelyezni.

A válaszfalak

A válaszfalak 3 ponton, rejtett felfogatással vannak rögzítve a csempézett falra. Elő és válaszfal méretei minden egyes adott lehetőség, vagy igény szerint változtatható szélességű, illetve magasságú.

Szeméremfal (Pissouár elválasztó)

A mai igényeknek már csak úgy tudunk megfelelni, ha két, vagy több pissouárt egy-egy SZEMÉREMFALLAL elválasztunk, a bebizonyított jobb és esztétikus kihasználtság érdekében. A beszerelési technológia azonos a felsoroltakéval, kialakult normál méret: 400 x 1350 + 150 mm. Igény szerint a méret egyeztetéssel változtatható.

Zuhanyelválasztófal

28 mm átmérőjű, mindkét oldalán 1,5 mm vastag dekorlemez bevonattal készült W-100-as vízálló forgácslapból készítjük a zuhanyválaszfalakat, alumínium profil keret szilikon ágyban zárja az éleket. Ugyanúgy 3 ponton rejtett felfogatással szereljük a csempézett falra. Elől 1 db alumínium csőtalpon már masszívan áll, és felül vízszintes merevítést is kaphat. A fenti anyagból zuhanykabinokat is gyártunk és szerelünk megrendelésre a választható színben.

FUNDERMAX compact lap (VK-13)

A VK-13-as compact lap alkalmas zuhanyelválasztófalnak- wckabinnak, illetve szeméremfalnak egyaránt. Választható színek egyeztetés alapján.

Óvodai válaszfalak

Az óvodai válaszfalak az eddig felsorolt összes anyagból rendelhető, egyeztetéssel szín, illetve méretvariánsokban.

Ajánlott beépítési lehetőségek